Menu
Telkens met verse en kwalitatieve producten presenteren wij u graag onze menu.
Ontdek onze suggesties en uitgebreide wijnkaart in de brasserie!
Lunch
—
Maandag, donderdag en vrijdag
(lunch wordt niet geserveerd in weekend en op feestdagen)
–
Soep en hoofdgerecht voor 22€
Hapjes
—
Oesters
6st 9st 12st
€18 €27 €36
Artisjok met bieslookdressing
€12
Kaasballetjes (8st)
€6
Garnaalballetjes (8st)
€8
Gefrituurde visreepjes met tartaar
€9
Gekookte ham “Belgasconne”
€9
Ibérico Belotte 100% “pata negra”
100gr €30
Kroketjes van kalfszwezerik (6st)
€12
Voorgerechten
—
Soep van de dag
€8
Oesters
6st 9st 12st
€18 €27 €36
Huisgerookte zalm met toast
€16
Wijngaardslakken met groene kruiden en look
6st 12st
€16 €22
Huisgemaakte kaaskroketten
€16
Huisgemaakte garnaalkroketten
€18
Gebakken ganzenlever met seizoensgarnituur
€22
Hoofdgerechten
—
Gebakken kabeljauw / spinazie / puree / mousseline
€26
Gebakken zeetong
fris slaatje / verse frietjes
Dagprijs
Ossobuco à la Milanesa
verse pasta / parmezaanse kaas
€28
Steak tartaar
fris slaatje / verse frietjes
€24
Vol-au-vent met verse frietjes
( met kalfszwezerik )
€24 (+ €8)
Stoofvlees
fris slaatje / verse frietjes
€22
Kalfskotelet (2 pers.)
boontjes / kroketten / jus natuur
€28 p.p
Filet pur
fris slaatje / verse frietjes
Keuze saus: champignon, pepersaus of béarnaise
€34
Dunne lende
Fris slaatje / verse frietjes
Keuze saus: champignonsaus, pepersaus of béarnaise
€28
Nagerechten
—
Dame blanche
€9
Crème brûlée
€9
Chocolade dessert
€10
Coupe “Colonel”
€9
Bordje kaas met zijn garnituur
€12