Menu

Telkens met verse en kwalitatieve producten presenteren wij u graag onze menu.
Ontdek onze suggesties en uitgebreide wijnkaart in de brasserie!

Lunch

Maandag, donderdag en vrijdag

Soep en hoofdgerecht voor 22€

Hapjes

Oesters
6  9  12
€18  €27  €36

Preskop “Tête Pressée”
€5

Kaasballetjes
€6

Potje wulken
€8

Garnaalballetjes
€8

Gefrituurde visreepjes met tartaar
€9

Gekookte ham “Belgasconne”
€8

Ibérico Belotte 100% “pata negra”
100gr €30

Voorgerechten

Soep van de dag
€8

Oesters
6      9     12
€18   €27   €36

Risotto met seizoensgarnituur (vegetarisch)
€15

Huisgerookte zalm met toast
€16

Wijngaardslakken met groene kruiden en look
6      12
€16   €22

Huisgemaakte kaaskroketten
€16

Huisgemaakte garnaalkroketten
€18

Gebakken ganzenlever met seizoensgarnituur
€22

Hoofdgerechten

Gepocheerde kabeljauw
spinazie / aardappelpuree / mousseline saus
€26

Gebakken zeetong
fris slaatje / verse frietjes
€32

Ossobuco à la Milanesa
verse pasta / parmezaanse kaas
€28

Steak tartaar
fris slaatje / verse frietjes
€22

Vol-au-vent met verse frietjes
( met kalfszwezerik )
€24 
(+ €8)

Stoofvlees
fris slaatje / verse frietjes
€22

Kalfskotelet (2 pers.)
boontjes / kroketten / jus natuur
€28 p.p

Filet pur
fris slaatje / verse frietjes
Keuze saus: champignon, pepersaus of béarnaise
€29

Dunne lende
Fris slaatje / verse frietjes
Keuze saus: champignonsaus, pepersaus of béarnaise
€27

Risotto met seizoensgarnituur (vegetarisch
€20

Nagerechten

Dame blanche
€9

Crème brûlée
€9

Chocolade dessert
€10

Coupe “Colonel”
€9

Bordje kaas met zijn garnituur
€12