Menu

Telkens met verse en kwalitatieve producten presenteren wij u graag onze menu.
Ontdek onze suggesties en uitgebreide wijnkaart in de brasserie!

Lunch

Maandag, donderdag en vrijdag
(lunch wordt niet geserveerd in weekend en op feestdagen)

Soep en hoofdgerecht voor 22€

Hapjes

Oesters
6st  9st  12st
€18  €27  €36

Artisjok met bieslookdressing
€9

Kaasballetjes
€6

Garnaalballetjes
€8

Gefrituurde visreepjes met tartaar
€9

Gekookte ham “Belgasconne”
€9

Ibérico Belotte 100% “pata negra”
100gr €30

Voorgerechten

Soep van de dag
€8

Oesters
6st      9st     12st
€18   €27   €36

Huisgerookte zalm met toast
€16

Wijngaardslakken met groene kruiden en look
6st      12st
€16   €22

Huisgemaakte kaaskroketten
€16

Huisgemaakte garnaalkroketten
€18

Gebakken ganzenlever met seizoensgarnituur
€22

Hoofdgerechten

Gebakken kabeljauw / spinazie / puree / mousseline
€26

Gebakken zeetong
fris slaatje / verse frietjes
Dagprijs

Ossobuco à la Milanesa
verse pasta / parmezaanse kaas
€28

Steak tartaar
fris slaatje / verse frietjes
€22

Vol-au-vent met verse frietjes
( met kalfszwezerik )
€24 
(+ €8)

Stoofvlees
fris slaatje / verse frietjes
€22

Kalfskotelet (2 pers.)
boontjes / kroketten / jus natuur
€28 p.p

Filet pur
fris slaatje / verse frietjes
Keuze saus: champignon, pepersaus of béarnaise
€32

Dunne lende
Fris slaatje / verse frietjes
Keuze saus: champignonsaus, pepersaus of béarnaise
€27

Nagerechten

Dame blanche
€9

Crème brûlée
€9

Chocolade dessert
€10

Coupe “Colonel”
€9

Bordje kaas met zijn garnituur
€12

Rood fruit met vanille-ijs
10€