Pieter Seynaeve

Oostende,1992, een kok werd geboren. Thuis in de potten roeren bleek voor Pieter niet voldoende. Een opleiding in hotelschool ‘Ter Duinen’ te Koksijde en vele mooie stageplaatsen in binnen- en buitenland leerden Pieter dat dit geen job was, maar een echte passie. De echte kneepjes van het vak leerde hij uiteindelijk van Chef Geert Van Hecke in de Karmeliet. Na 3 jaar werd Pieter er sous-chef en verhuisde ook zo mee naar “Zet’joe” waar Pieter met dankbaarheid en trots kan terugkijken op deze unieke ervaring.

Tatiana Michiels

Een economische opleiding in Aalst met nadien een bachelor in communicatiemanagement maakten Tatiana tot een gastvrouw met een brede kennis. Enkele jaren geleden volgde Tatiana, geboren in 1990, haar hart richting Varsenare waar ze ondertussen een echt West-Vlaamse is geworden. De liefde voor Pieter bracht haar tot een nieuwe passie, wijn. Ervaring in de zaal van “De Refter”, “De Karmeliet” en “Zet’joe” geven Tatiana de nodige goesting om in “Brasserie Fiston” de gasten met open armen te ontvangen.

Pieter Seynaeve

Oostende,1992, een kok werd geboren. Thuis in de potten roeren bleek voor Pieter niet voldoende. Een opleiding in hotelschool ‘Ter Duinen’ te Koksijde en vele mooie stageplaatsen in binnen- en buitenland leerden Pieter dat dit geen job was, maar een echte passie. De echte kneepjes van het vak leerde hij uiteindelijk van Chef Geert Van Hecke in de Karmeliet. Na 3 jaar werd Pieter er sous-chef en verhuisde ook zo mee naar “Zet’joe” waar Pieter met dankbaarheid en trots kan terugkijken op deze unieke ervaring.

Tatiana Michiels

Een economische opleiding in Aalst met nadien een bachelor in communicatiemanagement maakten Tatiana tot een gastvrouw met een brede kennis. Enkele jaren geleden volgde Tatiana, geboren in 1990, haar hart richting Varsenare waar ze ondertussen een echt West-Vlaamse is geworden. De liefde voor Pieter bracht haar tot een nieuwe passie, wijn. Ervaring in de zaal van “De Refter”, “De Karmeliet” en “Zet’joe” geven Tatiana de nodige goesting om in “Brasserie Fiston” de gasten met open armen te ontvangen.

Fiston, betekent zoveel als zoon, makker, copain…De naam verraadt dit al:

Familiale sfeer, gemoedelijk, een beetje thuiskomen en ondergedompeld worden in gezelligheid en lekker eten. Dit is hoe brasserie Fiston bij mij overkomt.

Gastvrouw “Tatje” kan terugblikken op ervaring in de Refter, de Karmeliet en tot slot als m’n rechterhand in de zaal van “Zet’Joe”. Zij staat dan ook garant voor voor een heel stijlvolle maar ongedwongen bediening. Chef “Pierre” is een perfectionist pur sang, met oog voor details, gevoel voor smaak en culinaire perfectie.

De uitbundigheid van Tatje in de zaal, de kennis van Pierre in de keuken, voor mij de ideale mix voor een top moment in “brasserie Fiston”. U zal net als ik kunnen en mogen genieten van hun werk

Geschreven door een (ex)collega van Pieter en Tatiana